Blogg

 • 13nov
  Blogg_Elinor&Henrik_Gravidfotografering_0002

  Oftast hittar ni mig i någon musikrelaterad fotografering där jag tagit pressbilder åt något band eller när dom står på scen. Ibland har jag plåtat ett event där ni deltagit. Då jag får väldigt många olika förfrågningar så vill jag visa upp min senaste gravidfotografering ihop med Elinor & Henrik som väntas få i December.

 • 14sep
  140914_Blogg_Agaze_live_@_Sticky_Fingers_0023

  Så var det dags igen för en kväll på Sticky Fingers. Förr så var jag ju Sticky Fingers egna fotograf & plåtade där 1-2 ggr i veckan, men nuförtiden blir det mer & mer sällan jag kommer dit. Men när grabbarna i Agaze frågade om jag ville dyka upp så var det dags för ett besök igen!

 • 12sep
  Blogg_140912_Hadeel&Samans_Bröllop_0005

  Jag hade nyligen äran att fotografera Hadeel & Samans bröllop i Munkebäck vid La Cuvée. Alla bröllop är unika & detta var första gången jag plåtade ett persiskt bröllop.

 • 04aug
  Blogg_Salong_Guldsaxen_0007

  För ett par månader sedan var jag i Mölnlycke på Salong Guldsaxen för att plåta porträtt. Anna och Johanna ville bygga upp hemsidan med nya fräscha bilder och jag skulle stå för plåtningen. Jag har tidigare plåtat Johanna i studio, men nu var det Johanna som stod för förarbetet istället.

 • 21dec
  Blogg_Gig_Mad_Mans_Choice_Stone_Carpet_0001

  Då var det dags igen. Sen kväll på klubben, sen kväll i säng & sliten dagen efter.

 • 11nov
  Blogg_Start_a_Fire_0001

  Ett band som jag sedan länge spanat in är göteborgsbandet Start a Fire. Jag har vid flera tidigare tillfällen sett dom på scen och även plåtat guppbilder.

 • 05nov
  131104_Blogg_Gig_med_Warheim_och_Taketh_0005

  Ibland dyker det upp bra gig i stan. Ibland vill även banden att jag ska befinna mig längst fram med kameran.

 • 19okt
  Blogg_Promobilder_Natas_Mode_0001

  Jag får fler och fler förfrågningar gällande press/promobilder och det är ju riktigt roligt att skapa nya, fräscha pressbilder vare sig det är ett rockband(som det vanligtvis är) eller som denna förfrågan, en DJ!

 • 12okt
  Blogg_Promoshoot_Deadspeaker_0001

  Om ni inte har hört talas om Deadspeaker så tycker jag att ni ska hålla ögon och öron öppna för musik från denna skapare! Jag fick äran att fotografera nya promobilder till kommande EP.

 • 02okt
  Blogg_Yogafestival@Nya_Varvet_0008

  I helgen har jag varit iväg på, ett för mig lite annorlunda jobb. NiaYogaDance-Festival 2013 hölls vid Nya Varvet Studios i Göteborg och arrangörerna Emma och Jenny på Nia Movement ville ha mig på plats för att föreviga dagen.

Sidor